DS EN 1090

DS EN 1090

DS EN 1090​

Svejsekoordinator til implementering af CE-mærkning

Er I på udkig efter en professionel svejsekoordinator? Så er I kommet til rette sted. Hos SL-Weld finder I en professionel svejsekoordinator, som står klar til at hjælpe jer som kunde. Vores opgave er at hjælpe jer med at fremstille blivende bygnings- og konstruktionskomponenter i henhold til gældende lovgivning og CE-mærke jeres produkter i henhold til DS/EN 1090-serien. SL-Weld er beliggende i Vejle, og vi har mange kunder i Aarhus og hele Østjylland, men vi står selvfølgelig også til rådighed for kunder i det øvrige Danmark.

Vi udfører svejsekoordinering og implementering af CE-mærkning efter DS/EN 1090 og DS/EN ISO 3834. Vi yder også bistand som svejsekoordinator efter implementering af DS/EN 1090.

Den 1. juli 2014 trådte DS/EN 1090 i kraft - også kaldet byggevareforordningen, som egentlig er en CE-mærkning af byggevarer.

Det vil sige, at alle stål- og aluminium-konstruktioner anvendt til byggeri skal CE-mærkes ifølge DS/EN 1090 fra denne dato.​

Kvalitetsstyring gennem DS/EN ISO 3834

Man kan kalde DS/EN ISO 3834 et system til kvalitetsstyring af svejsning, men den kan ikke erstatte ISO 9001. Der er imidlertid et informativt afsnit om en kvalitetsplan i standarden, som man eventuelt kan bruge som udgangspunkt. Man behøver altså ikke have kvalitetsstyring i sin virksomhed, men skal implementere nogle procedurer, som i visse henseender minder om dette.

Der er i DS/EN 1090-serien fokus på udførslen af stål- og aluminium-konstruktioner.

Har man ISO 9001 system vil det imidlertid forenkle processen med indførsel af DS/EN ISO 3834, da man kan bruge det til at styre svejse-kvaliteteten.​

​Særligt fokus bør man have på følgende:

  • Materialer
  • Samlinger - både mekaniske og svejste samlinger
  • Tolerancer
  • Styrke, bæreevne, udmattelsesstyrke, brandmodstandsevne
  • Kontrol og prøvning
  • Sporbarhed
  • Svejsekoordinator / svejsekoordinering

Mange virksomheder vil nok især opleve, at der stilles nye krav til svejsning af byggevarer. Disse krav behøver dog, hverken at være vanskelige eller dyre at opfylde.

Få vejledning af svejsekoordinator

Kontakt SL-Weld på telefon 71 70 03 99 for et uforpligtende møde om, hvad vi kan gøre for jer som svejsekoordinator ved implementering af DS/EN 1090 eller DS/EN ISO 3834. Hos os er ingen opgave for simpel eller for kompliceret – vi varetager det hele med glæde.

SL-Weld er beliggende i Vejle, og vi har mange kunder i Aarhus og hele Østjylland, men vi står selvfølgelig også til rådighed for kunder i det øvrige Danmark.

Få et uforpligtende tilbud!

Hvis du ønsker et uforpli​gtende tilbud, er du velkommen til at kontakte SL-Weld på telefon 71 70 03 99 eller send os en e-mail til sl@sl-weld.dk. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

Hvad er dit navn? *
 
Skriv dit telefon nummer her! *
 
Hvad er din E-mail? *
 
Beskriv opgaven du ønsker udført *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

SL-Weld

Ejer: Stefan Lambæk

Adresse: Bøgevang 27, 7100 Vejle | Klik her for rutevejledning

CVR: 3959 2673

vestjyskbank: 7602 0001504642

Kontaktoplysninger

Telefon: 71 70 03 99

E-mail: sl@sl-weld.dk